Nieuws

Na- en bijscholing

In maart heeft Maartje Sypkens de cursus ‘Selectieve eters’ gevolgd. Door de cursus kan Maartje ondersteunen bij kinderen die een beperkte variatie aan voeding nemen en er niet snel een verwachting is dat dit zal uitbreiden. Daarnaast heeft Elisabeth Hein de opfriscursus ‘PROMPT’ gedaan om zo weer te kunnen werken volgens de meest recente inzichten.

Nieuws

Op 17 december 2018 heeft de praktijk een ‘Vrijwillige kwaliteitstoets’ gedaan en deze met 100% score behaald.

Verhuizing

Vanaf 1 augustus 2018 hebben wij een nieuwe locatie aan de Rijksstraatweg 17A (naast de Schoterbosapotheek), onze locatie Schoterbosplein 14A komt te vervallen. Onze andere locatie aan de Jan Luykenstraat 116 blijft ongewijzigd.

Nieuws

Vanaf januari 2018 is onze locatie Rijksstraatweg óók op donderdag open.

Na- en bijscholing

Cursus PROMPT
Elisabeth Hein, Hinke Leijenhorst en Maartje Sypkens hebben de cursus PROMPT gevolgd om kinderen en volwassenen met een motorische articulatiestoornis te kunnen helpen.

Fusie

Vanaf 1 januari 2017 werken Logopedie Groep Haarlem Noord en Logopedie Catharina onder één naam verder: Logopedie Groep Haarlem Noord.

Er zijn twee praktijklocaties en twee nevenvestigingen gevestigd in Haarlem Noord. Hier zijn vijf enthousiaste logopedisten werkzaam die kinderen en volwassenen behandelen.

Kwaliteit

Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie

Op 17 december 2018 heeft Logopedie Groep Haarlem Noord voor de tweede keer de vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie behaald! Wij wilden deze toets vrijwillig aangaan om er achter te komen op welk niveau de praktijk nu staat. Wij kregen inzicht in het kwaliteitsniveau van Logopedie Groep Haarlem Noord in de breedste zin van het woord zoals privacy van cliëntgegevens, de kwaliteit van de dossiers, effectiviteit van behandelingen, de praktijkinrichting en organisatie. De Kwaliteitstoets werd uitgevoerd door auditors van een onafhankelijke auditbureau . De werkwijze bleek van een hoog niveau want de toets werd met een 100% score behaald. Wij zijn trots op dat Logopedie Groep Haarlem Noord nu ook officieel erkend is als kwaliteitspraktijk.

Kwaliteitsregister Paramedici

Wij zijn allemaal geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Waarom deze herregistratie? Negen paramedische beroepsverenigingen waaronder de NVLF, hebben het Kwaliteits-register Paramedici opgezet met steun van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Het doel van registratie is het herkenbaar blijven als paramedicus en logopedist, het stimuleren van kwaliteitsbevordering en het zichtbaar maken van specifieke deskundigheid aan het publiek en verzekeraars.

Klanttevredenheid

Waardering

Over het afgelopen jaar zijn wij door de uitbehandelde cliënten gewaardeerd met gemiddeld een 8,9! Wij doen ons werk met passie en proberen goede zorg op maat te geven. Het is heel fijn om daar zo een mooie waardering voor te krijgen.