Ervaringen van clienten

Onderstaande uitspraken zijn citaten uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

Dat ik heel tevreden ben over de vriendelijke, zeer deskundige logopedist met de nodige humor die mijn kind serieus heeft behandeld.

Mijn dochter (4 jaar) vond het heel erg leuk, het wordt heel speels opgepakt met heel veel complimentjes; je zag haar groeien van de aandacht en ze sprong qua spraak vooruit.

Rustig en gedegen gekeken naar oplossingen. Met oefeningen veel kunnen bereiken.

Ontzettend veel oog en aandacht voor mijn kind. Binnen een paar behandelingen al zoveel verbetering. Fijne omgang met kleine kinderen!

Ik vind dat de logopedist het super knap doet. Ze is snel, brengt heel veel afwisseling en kan goed omgaan met een kleuter met een korte spanningsboog.

Beste logopedist, wij zijn met ons kind vol vertrouwen bij jou het traject ingegaan en met een geweldig resultaat. Nog dagelijks realiseren wij hoe heerlijk het voor ons kind (en voor ons) is dat het zich nu zo goed verstaanbaar kan maken. Ons kind heeft (bijna) altijd plezier gehad in de oefeningen die het met jou deed en kijken er met een heel goed gevoel op terug! Hartelijke groet,

We vonden het heel prettig bij de logopedist, ons kind voelde zich heel veilig bij haar en kon daardoor goed de oefeningen leren. Dank daarvoor!

Ik vond de behandeling van de logopedist erg fijn. Ze was duidelijk in de diagnose, het behandelplan en de uitleg. Ook was ze flexibel met het inplannen van afspraken of als er iets gewijzigd moest worden. Het huiswerk was duidelijk en de keelmassages werkten ook echt verlichtend. Complimenten!

Mijn zoon vond het ‘een hele aardige mevrouw’en ging zonder tegenzin naar logopedie. Hij vond het in eerste instantie erg spannend na zijn nare ervaring bij de KNO-arts, maar de logopedist had dit goed in de gaten en stelde hem heel snel gerust. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de omgang van de logopedist met mijn zoontje! Groot compliment aan haar!

Een trots gevoel

Zowel moeder als kind ondersteunt. Heel lief voor mijn zoon. Ze geeft mijn zoon een trots gevoel.

Super goed

Wij worden altijd super goed geholpen door Maartje. Fijn dat ze nu ook intern op maandag op de Sint Bavoschool is.

Fantastisch goed spelletjes bedenken

Hinke leeft zich ontzettend goed in en weet iedere keer weer een leuke draai aan het oefenen te geven. Ze kan fantastisch goed spelletjes bedenken, zodat een bezoekje nooit vervelend is.

Bedankt daarvoor

Ik ben heel blij dat onze dochter met hulp van de logopedist in rap tempo zo veel letters heeft leren uitspreken die bij haar nog ontbraken. Dat heeft haar heel veel zelfvertrouwen gegeven.

Gewoon goed!

Prima gedaan, we zijn tevreden met de oefeningen en mijn zoon is zeker vooruitgegaan.

Praatles

Onze dochter ging met veel plezier elke week naar “praat”les toe. Het leren en oefenen werd erg leuk spelenderwijs met veel afwisselende manieren (en met veel geduld ) gebracht. We zijn erg blij dat we voor logopedie Haarlem Noord hebben gekozen en zullen het zeker aanraden aan anderen.

Fantasische vrouw

Fantastische vrouw. Altijd vol aandacht en vol passie aan het werk. Luistert goed naar kind en ouder. Al aangeraden aan andere ouder en op basisschool. Op basisschool ook goede ervaringen al met logopedie groep Haarlem Noord