Skip to main content

Ervaringen van cliënten

Onderstaande uitspraken zijn citaten uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

Deskundig en bereikbaar

De deskundigheid van de logopedist was enorm. Ze kon het ook ook in begrijpelijke taal aan ons uitleggen. Ook haar bereikbaarheid was geweldig. Altijd reageren op appjes, mails etc. Ook tijdens de lockdown ; via facetime ging het prima.

Veilige sfeer

Er wordt een veilige sfeer neergezet voor het kind. Er is een breed aanbod aan spellen, en mijn zoon kreeg inspraak in wat hij wilde doen. Dit zorgde voor extra motivatie en betrokkenheid.

Kindgericht

Ze maakte echt goed op het niveau van mijn dochter contact. Daarnaast begeleidde ze mij ook erg goed in het zoeken naar mijn vraag. Maar ook in de oplossingen die bij mij liggen.

Bedankt daarvoor

Dat ze als eerste zei: het ligt niet aan jou maar aan je tong, die doet gekke dingen. Mijn zoon bloeide helemaal op en voelde zich gelijk op zijn gemak hierdoor.

Een trots kind

Onze logopediste had veel humor, nam ons kind erg serieus en hielp ons kind echt vooruit! Wat een fijne behandelaar!! Zowel moeder als kind ondersteunt. Heel lief voor mijn zoon. Ze geeft mijn zoon een trots gevoel.

Heel tevreden

Dat ik heel tevreden ben over de vriendelijke, zeer deskundige logopedist met de nodige humor die mijn kind serieus heeft behandeld.

Veel complimenten

Mijn dochter (4 jaar) vond het heel erg leuk, het wordt heel speels opgepakt met heel veel complimentjes; je zag haar groeien van de aandacht en ze sprong qua spraak vooruit.

Veel bereikt

Rustig en gedegen gekeken naar oplossingen. Met oefeningen veel kunnen bereiken.

Zoveel verbeteringen

Ontzettend veel oog en aandacht voor mijn kind. Binnen een paar behandelingen al zoveel verbetering. Fijne omgang met kleine kinderen!

Met veel afwisseling

Ik vind dat de logopedist het super knap doet. Ze is snel, brengt heel veel afwisseling en kan goed omgaan met een kleuter met een korte spanningsboog.

Geweldig resultaat

Beste logopedist, wij zijn met ons kind vol vertrouwen bij jou het traject ingegaan en met een geweldig resultaat. Nog dagelijks realiseren wij hoe heerlijk het voor ons kind (en voor ons) is dat het zich nu zo goed verstaanbaar kan maken. Ons kind heeft (bijna) altijd plezier gehad in de oefeningen die het met jou deed en kijken er met een heel goed gevoel op terug! Hartelijke groet,

Veilig gevoel voor ons kind

We vonden het heel prettig bij de logopedist, ons kind voelde zich heel veilig bij haar en kon daardoor goed de oefeningen leren. Dank daarvoor!

Duidelijke communicatie

Ik vond de behandeling van de logopedist erg fijn. Ze was duidelijk in de diagnose, het behandelplan en de uitleg. Ook was ze flexibel met het inplannen van afspraken of als er iets gewijzigd moest worden. Het huiswerk was duidelijk en de keelmassages werkten ook echt verlichtend. Complimenten!

Zeer tevreden

Mijn zoon vond het ‘een hele aardige mevrouw’ en ging zonder tegenzin naar logopedie. Hij vond het in eerste instantie erg spannend na zijn nare ervaring bij de KNO-arts, maar de logopedist had dit goed in de gaten en stelde hem heel snel gerust. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de omgang van de logopedist met mijn zoontje! Groot compliment aan haar!