Skip to main content

Nieuwe Hanen oudercursus

Op 14 mei 2024 start een nieuwe Hanen oudercursus Praten doe je met z’n tweeën, klik hier Deze zal gegeven worden door Elisabeth Hein en Margaret Kappert, beide logopedist en gecertificeerd Hanentherapeut.

De cursusdata zijn 14/5, 22/5, 12/6, 19/6, 10/7, 17/7. De cursus zal online gegeven worden.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact met de praktijk opnemen.

Enkele reacties van ouders die onlangs de Hanen oudercursus hebben gevolgd;

“Ik zou elke ouder deze cursus aanraden! Het is heel waardevol, omdat je als ouder handvatten aangereikt krijgt waarmee je je kind kunt stimuleren meer te communiceren. Het geeft mij als ouder ook rust, omdat ik weet dat ik mijn kind op de juiste manier aan het helpen ben. Elisabeth en Margaret verstaan hun vak en zijn heel benaderbaar! Echt heel blij met de keuze om de cursus te gaan volgen.”

“De afgelopen maanden hebben wij de Hanen training gevolgd. Door alle Corona maatregelen was de training online. Het grote voordeel hiervan was dat mijn man en ik beiden aanwezig konden zijn. De huisbezoeken konden wel doorgaan. Dat was erg fijn! Wij hebben de training als heel prettig en leerzaam ervaren. Omdat de spraak-taalontwikkeling van ons zoontje wat achterblijft, waren wij zoekende naar manieren om hem op een positieve manier te helpen. De training heeft ons voldoende handvatten gegeven om zijn taalontwikkeling op een ontspannen en gezellige manier door de dag heen te stimuleren. De (online) groep was heel positief en voelde fijn. Met onze zoon gaat het hartstikke goed. We kijken uit naar een zomer met heel veel geklets.”